Velkomst til de inderste Beanies-insidere

Tusind gange velkommen om bord på vores beanies-rejse.

Vi er et lille team af eventyrer med bankende Afrika-hjerter og en travl hverdag fyldt med virtuelle møder ved siden af børn, hunde og andet godtfolk om benene. Men vi elsker at vi får lov til at flytte en lille bitte smule rundt på retfærdigheden i verden samtidig med at vi nyder at følge med i de nyeste modefarver. Inde på websitet kan man se alle i teamet og derudover er der hovedpersonerne, som selvfølgelig er alle strikkerne i Afrika.Vi har trænet omkring 70 kvinder indtil videre. Den første og vigtigste gruppe bor oppe i bjergene midt imellem kaffetræerne i det nordlige Burundi ikke langt fra grænsen til Rwanda. De har det bedste venskab og har altid mødtes i græsset for at lave crafts. Det startede længe inden vi kom og introducerede ideen om at strikke.


Lise Emming Weber-Hansen er den vildeste kvinde på jorden. Med sit utrættelige engagement og krudt i måsen kan hun tryllebinde en hel række medpassagerer i flyveren med sine top-of-mind historier om stort og småt. Og det samme gør hun overalt hvor hun kommer i Burundi. Der er ingen, som afrikanerne elsker mere end Lise og omvendt. Og derfor er det også så fedt, at vi med jævne mellemrum kan give dem træning plus selskab med hende.Se de andre key-heltinder inde på sitet.


Min rolle er egentlig slut. Jeg fik ideen om at vi kunne strikke i Burundi og i to år har vi lært og lært og lært og sovet lidt og lært lidt mere for endelig at kulminere med 3 huestyles, som nu former vores stolte buket. Peace-huen; Sky-huen og Lion-huen kan vi virkelig mærke, at der er sug i. Så efter adskillige off springs med hæklede ting i det tykkeste merino landede vi lunt på de tre.

Set i bakspejlet så var den her hæklede sag nok lidt "grebet af stemningen" præget. Heldigvis er alt garnet i dag trevlet op og omstrikket til den lækreste vest.

www.coffeebeanies.dk/product-page/merino-top-off-white

29 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle